dager

timer

minutter

sekunder

BTkirka

Under alle gudstjenester i YRM er det et tilbud for barn og tweens som vi kaller BTkirka.

Barn under skolealder har ulike aldersinndelte grupper der barna får tilrettelagt undervisning og aktivitet.

Hver samling har 1. – 4. klasse og 5. – 7. klasse to separate gudstjenester, der barna planlegger og gjennomfører sine egne møter.

En av verdiene våre er at barna og tweensa skal lære å bruke sine talenter og gaver tidlig og oppleve at de blir sett og brukt inn i menighetslivet. Derfor samles vi til verksted for å planlegge og øve til de neste samlingene i BTkirka. 


På verkstedene skjer det mye moro. Vi spiser sammen, har samtale om de neste gudstjenestenes tema og barna kan velge gruppe hvor de øver eller forbereder. Det er blant annet dansegruppe, snekkergruppe, sanggruppe, møteleder-gruppe, kreativ gruppe, dramagruppe og filmgruppe. BT kirka er også så heldige at de har egne gutteband som av og til deltar på gudstjenestene.
Her kan hele familien komme og være med. Samlingene er hjemme hos Familien Reme, ca en lørdag i måneden. Adressen er Vavikbakken 17. Dette er også et sted man kan komme å være sosial, uten nødvendigvis å måtte delta på en gruppe. Alle er hjertelige velkommen!

Følg med på Facebooksiden for oppdatering og dato: https://www.facebook.com/groups/btkirka.

Tweensfredag

Tweens er en fritidsklubb for 5.-7. klasse. Vi treffes på Holte skole kl 18.00 til 20.00.

Der finner vi på gøye ting, blir kjent med nye folk og lærer om Jesus. På Tweens har vi også egen kiosk, så det kan være lurt å ta med litt penger.

Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Håvard Jahren på tlf. 916 57 877.

Håper vi sees!

For mer info følg Ytre Randesund misjonskirke tweens på

YTRE ungdomsarbeid

YTRE er Ytre Randesund misjonskirkes eget ungdomsarbeid.

Vi tilhører også Misjonskirken UNG, som arrangerer leirer og knytter oss sammen med andre menigheter. Dette er et tilbud for alle mellom 13 og 19 år. Her stilles det ingen krav for å være med. Vi ønsker at alle som vi skal være en del av YTRE og at dette kan være et sted der du kan være deg selv.

Vi samles annenhver lørdag klokken 19 på Holte skole. Vi starter med et ungdomsmøte før det er kiosk, god stemning og en gøy happening.Vi håper at du vil være med!

Hvis det er noe du lurer på så ikke vær redd for å ta kontakt! 

 

Mathilde Dolsvåg

Hovedleder konfirmantarbeid

Tlf: 977 89 725

Mail: [email protected]

 

Isak Voie

Hovedleder YTRE Ungomsarbeid

Tlf: 90960123

Mail: [email protected]

 

 

Følg oss på 1facebook-logo  instagram-icon_1057-2227

YTRE frokost

Ytre Frokost er ungdommenes møtepunkt søndag formiddag 4 søndager i halvåret. De 4 andre søndagene er tjenestedag i BT; enten på gudstjenestene eller i gruppene 1.-4 klasse eller 5.-7 klasse


Fra 8.kl. og oppover møter ungdommene i et fast grupperom til ferdig frokost som noen foreldre tar seg av. Dere spiser sammen, snakker om tro og liv og ber sammen.

Ukas challange!

Om man av og til vil bli med på gudstjenesten - reserveres det plass til YF, og dere går inn sammen etter frokost. Man kan også kun delta på nattverden når det skjer mot slutten av samlingen.

Følg med på YTRE frokost på Facebook for mer info