dager

timer

minutter

sekunder

BTkirka

Under alle gudstjenester i YRM er det et tilbud for barn og tweens som vi kaller BTkirka.

Barn under skolealder har ulike aldersinndelte grupper der barna får tilrettelagt undervisning og aktivitet.

Hver samling har 1. – 4. klasse og 5. – 7. klasse to separate gudstjenester, der barna planlegger og gjennomfører sine egne møter.

En av verdiene våre er at barna og tweensa skal lære å bruke sine talenter og gaver tidlig og oppleve at de blir sett og brukt inn i menighetslivet. Derfor samles vi til verksted for å planlegge og øve til de neste samlingene i BTkirka. 


På verkstedene skjer det mye moro. Vi spiser sammen, har samtale om de neste gudstjenestenes tema og barna kan velge gruppe hvor de øver eller forbereder. Det er blant annet dansegruppe, snekkergruppe, sanggruppe, møteleder-gruppe, kreativ gruppe, dramagruppe og filmgruppe. BT kirka er også så heldige at de har egne gutteband som av og til deltar på gudstjenestene.
Her kan hele familien komme og være med. Samlingene er hjemme hos Familien Reme, ca en lørdag i måneden. Adressen er Vavikbakken 17. Dette er også et sted man kan komme å være sosial, uten nødvendigvis å måtte delta på en gruppe. Alle er hjertelige velkommen!

Følg med på Facebooksiden for oppdatering og dato: https://www.facebook.com/groups/btkirka.

Tweensfredag

Tweens er en fritidsklubb for 5.-7. klasse. Vi treffes på Holte skole kl 18.00 til 20.00.

Der finner vi på gøye ting, blir kjent med nye folk og lærer om Jesus. På Tweens har vi også egen kiosk, så det kan være lurt å ta med litt penger.

Hvis du lurer på noe, kan du ta kontakt med Håvard Jahren på tlf. 916 57 877.

Håper vi sees!

For mer info følg Ytre Randesund misjonskirke tweens på

YTRE ungdomsarbeid

Vi starter opp et HELT nytt ungdomsarbeid på Holte skole og første samling er lørdag 23.september!!
Vi sparker i gang hele ungdomsarbeidet med en heidundrande kveld på Holte. Vår nye ungdomsarbeider Mathilde Dolsvåg skal tale og det blir god stemning.
Etter møtet blir det kiosk og aktivitet!

Inviter med deg en venn eller fem, så ses vi på YTRE!// YTRE er Ytre Randesund Misjonskirkes eget ungdomsmøte. Vi samles annenhver lørdag klokken 19. Kvelden starter med et møte bestående av lovsang, bønn og andakt. I etterkant av møtet er det café, kiosk, aktivitet og moro. Dette er et tilbud for alle mellom 13 og 19 år. Her er det ingen krav for å være med, vi ønsker at alle som vil kommer og at YTRE er et sted hvor man kan være seg selv.

Følg oss på 1facebook-logo