copy-of-copy-of-f-u-n-d-a-m-e-n-t-(1)

Ukehilsen

Her finner du ukens hilsen fra pastoren uke 13

Kjære deg, jeg håper det er bra med deg.

Denne uken opplever vi ytterligere forlengelse av de tiltakene som nå har vart noen uker, i tillegg til noen innstramminger. For Ytre Randesund Misjonskirke betyr det at vi må avlyse alle våre samlinger ut april. 

Vi har også valgt å flytte vårens konfirmasjon 10 mai, til den 16 august. Takk for forståelse og velvilje fra konfirmantenes familier, rundt den avgjørelsen. 

Hva skjer etter april? Det vet vi ikke enda, men Guds rike er heldigvis ikke avhengig av vår møtevirksomhet for å eksistere eller vokse. Nå åpner det seg også muligheter vi ikke så før. 

Møt gjerne smågruppen din på Messenger eller FaceTime, eller andre gode nettplattformer. Å se hverandre, ha en runde og dele hva som er høyt oppe og å be sammen, er fortsatt mulig – selv om vi må være hjemme hver for oss. Smågruppene er YRM´s blodårer disse tidene, hvor mye omsorg, praktisk hjelp og fellesskap fortsatt kan foregå. Har du ønske om et mindre fellesskap disse tidene, si gjerne ifra til oss ([email protected]) så videreformidler vi det ønsket til smågrupperådet ved Odda Jølstad. 

Mer enn noensinne før blir jeg utfordret til å «spise selv.» Fylle meg med det som gjør meg godt. Kanskje litt mindre VG.no og litt mer Guds ord. Det er mange andakter, gudstjenester og oppmuntringer å ta til seg på nett. Kanskje kan jeg også klare å la stillheten som før var sjelden, nå bli en gylden mulighet til å «spise selv» lese, be, skrive ned tanker. 

Vi lever i historiske tider, og historiens Gud vil definitiv sette sitt preg på denne tiden for den enkelte av oss, og for oss som fellesskap. 

I tillegg viser historien oss at «trengselstider» også har vekket en nysgjerrighet og lengsel etter Gud. Hvem er det du kan se, be for, samtale med disse dagene, for å dele Jesus, Han som er tryggheten i det usikre, Håpet for morgendag og evigheten og Sannheten i møte med mange stemmer. 

Vi fortsetter å sende gudstjenestene vi lager sammen med Randesund Misjonskirke og 7 andre misjonskirker, denne streames live på Facebook søndager fra 10.45. 
Isak og Josefine og flere av ungdommene, sender nå jevnlige andakter, challenger, konkurranser og input på sin Instragram-konto. YTRE ungdomsarbeid. Anbefales alle uansett alder  :) 

Vi fortsetter å legge ut informasjon, oppmuntringer og bibelvers på Ytre Randesund Misjonskirkes facebooksider og på yrm.no. Det er også en nyopprettet bønnegruppe «Bønn i bunn» for YRM´ere der det legges ut bønnebehov jevnlig! 

Ta kontakt dersom du har behov for praktisk eller økonomisk hjelp, eller ønsker forbønn eller samtale. Ta også kontakt hvis du har lyst til å være med og bety en forskjell for andre. 

Torbjørg Oline

[email protected]

41 41 62 68