rotfestet-__-raus-__-relevant-__

YRM de neste ukene

Kjære alle sammen!

Mange kan ønske seg en pause fra en travel hverdag, men dette hadde ingen verken ønsket eller sett for seg. Ytre Randesund misjonskirke forholder seg til myndighetenes anbefalinger og alle samlinger de neste 2 ukene, tom 29 mars, er avlyst.

Dette gjelder også smågruppene, men kanskje kan man finne måter å være «sammen» på, uten å møtes? Kan du sette av tid den kvelden til å be for de andre i gruppa, for menigheten, bydelen vår og landet vårt? Vedlagt finner du både bibelsamtalen og Jesus-meditasjonen. Ønsket er at dette kan være god hjelp til også å sette av tid til Jesus i disse dagene med saktere tempo.  Som familie, som par eller alene.

 

Vi møtes ikke som en kirke, men vi ER fortsatt en kirke og midt i dette kan også Gud vise oss muligheter. Muligheten til mer stillhet, muligheten til at man som familie har fokus på Jesus, sammen. Vedlagt ligger forslag til en gudstjeneste i hjemmet, som de som vil kan gjennomføre på søndag.

Vi vil også linke til streaming av gudstjenesten i Randesund Misjonskirke førstkommende søndag kl 11.00. Følg med på vår Facebookside eller gå direkte inn på  https://www.facebook.com/randesundmisjonskirke/

 

Loftet ungdomsarbeid streamer sitt ungdomsmøte I KVELD kl 20.00

 https://www.facebook.com/loftetungdom/

 

 

Dette er også en mulighet til å ta vare på hverandre, selv om vi ikke kan ta på hverandre J

Har du konkrete bønneemner eller du trenger en samtale, ta gjerne kontakt!

Har du, eller kjenner du noen som har behov for praktisk hjelp, ta kontakt med Torbjørg Oline (41416268) eller Håvard Jahren (916 57 877) så vil vi gjøre vårt ytterste for å videreformidle hjelp. Si gjerne ifra om du også ønsker å være til hjelp.

 

Lederskap og stab vil fortsette å vurdere fremtidige arrangementer i YRM, vi kommer tilbake med mer informasjon om dette.

 

 Må han, fredens Herre, gi dere sin fred, alltid og på alle måter. Herren være med dere alle! 2 Tess. 3 16

 

Varm hilsen fra Torbjørg Oline