Bli med i givertjenesten

Givertjeneste er for deg som er medlem eller går fast i misjonskirken. Den baserer seg på avtalegiro med faste trekk.

Ved å tegne deg på avtalegiro ordningen i Ytre Randesund misjonskirke, er du med å gi til arbeidet i din bydel. Du bestemmer selv hvor mye du vil gi, og beløpet kan selvsagt endres om det er ønskelig. Det vil heller ikke bli utført trekk fra konto om det ikke er dekning for beløpet som er satt opp.

Fordi vi er registrert kirke i Misjonskirken Norge, har vi også den fordelen at gaver gitt til arbeidet gir grunnlag for skattefradrag. Når du gir via avtalegiro vil dette bli innrapportert og du vil får skattefradrag for gaver opp til kr. 30.000,-. Dersom dere er et ektepar kan det derfor være lurt at begge gir separat. Dersom dere har blitt enige om et beløp gir dere halvparten hver. 

Vi håper du vil være med på arbeidet i Ytre Randesund misjonskirke og din månedlige gave går direkte til dette arbeidet. Vi gir også en stod del av de innsamlede midlene videre til misjonsarbeid i andre land. Les gjerne litt mer og prosjektet i Colombia, etterpå.

Registrer avtalegiro nå

Det kan være lurt å fylle inn et høyere maksbeløp for trekk fra kontoen din enn beløpet du skal gi. Da er det enklere å justere i etterkant.

Engangsgave

Dersom du ønsker å gi et engangsbeløp er vårt kontonummer 3000.24.61435

Eller vipps et beløp til #11636 Ytre Randesund misjonskirke.