untitled-design-17

God sommer!

Vi deler ut sommergaver til alle YRM'ere. Vær velsignet

I år deler vi ut gaveposer til alle medlemmer i Yrm!

Med denne gaveposen ønsker vi å si TAKK for at du er en del av fellesskapet i Ytre Randesund misjonskirke! Selv om vi ikke har møtt hverandre på lenge, er menighetsfellesskapet fremdeles her og du er en uerstattelig del av dette. Vi gleder oss til å møtes igjen og ber om en forutsigbar, normal høst i menigheten, og at alle aktiviteter er oppe og går for store og små. Og da gleder vi oss til å se deg!

Denne rare unntakstiden oppleves veldig ulikt for oss alle. Bønnen vår er at du opplever at Gud ser deg og har omsorg for akkurat deg og din situasjon, dine utfordringer og dine gleder. Guds ord lover oss at vi skal makte ALT i Ham som gjør oss sterke.

Du er en verdifull person i menighetsfellesskapet. Du er dyrebar i Guds øyne, høyt elsket og aktet av Ham! (Jes 43.4) Må den sannheten feste seg i både kropp og sinn! Som Jesu etterfølgere i vår verden, er vi også gitt til hverandre og vi er ment å være en del av et livgivende menighetsfellesskap, der den enkelte har en unik plass.

Når vi igjen kan feire gudstjeneste, samle Tweens, Ytre, BT-kirka, konfirmantene, de internasjonale smågruppene og ha bønnemøter igjen, håper vi du igjen finner din plass i fellesskapet. En pause fra all aktivitet gjør det synlig hvor mange hender og hjerter som har bidratt og gjort YRM til et levende, spennende fellesskap. Takk for det du har vært med og gi, takk for alle kaffekanner som er kokt, gulv som er vasket, hengerne som er hentet og ryddet ut og inn av, for alle som har kjørt og hentet, og bedt, gitt penger og heiet og stilt opp! Vi i stab og lederskap kjenner en utrolig takknemlighet for å være en del av et tjenestevillig fellesskap der du har en viktig plass! 

Vi håper du igjen skal finne din plass å tjene i fellesskapet, samtidig som vi først og fremst vil være et fellesskap der det skal være greit å bare være, ikke gjøre, ta imot og ikke alltid gi. Jesus kaller oss venner, ikke tjenere. Vi kan ikke gjøre noe for å bli mer elsket av Gud, men vi kan få elske andre fordi vi er elsket av Gud. (1 Joh 4.10) Denne kjærligheten ønsker vi at vår bydel skal få oppleve gjennom oss. 

Vi håper du også skal ta til deg Guds ord og oppleve at Herren velsigner og bevarer deg og dine, at Han lar sitt ansikt lyse over deg og gir deg av sine uendelige fred.

Sommerhilsen fra stab og lederskap i Ytre Randesund misjonskirke